Facturile la gaze vor fi emise in Bitcoin ca sa para mai mici

Distribuie

În timp ce facturile la gaze naturale și energie electrică se dublează, Guvernul Romaniei nu poate sta cu mâinile în sân și sare în ajutorul românilor.

În urma unei ședințe de urgența, a fost luată decizia ca facturile la gaze să fie emise în Bitcoin pentru a părea mai mici. Astfel costurile unei facturi medii de 1000 de lei a scazut la insignifiana sumă de 0,005 BTC.

În ceea ce privește energia electrică, lucrurile stau puțin mai rău deorece acestea vor fi emise în Etherium, lucru care înseamnă că în loc de 500 de lei, românii vor plăti doar 0,036.

Acestea sunt cele mai bune măsuri luate de Guvern de la denominare încoace, atunci când pețurile au scăzut de 10.000 de ori.

„Foarte bine au făcut. Păi dacă eu vedeam 1000 de lei pe factură îmi stătea inima și mă prăpădeam. Așa mă uit pe factură și văd 0,005 nici o bag în seamă. Trebuia să bage și la curent factura tot în Bitcoin că era mai mică, dar nici așa nu e rău. La așa prețuri, îmi pun calorifere și în curte la iarnă”, a declarat Titel Anevoioasei.