SOCANT!!! Bolnav de Covid, Liviu Dragnea a ramas fara mustata

Distribuie

Corona Virus a mai facut o victima printre personajele marcante ale Romaniei. Dupa ce vedetele internationale Adelina Pestritu si Marcel Pavel au fost infectate cu Covid, a venit si randul lui Liviu Dragnea.

Pe langa simptomele normale, pe care le au majoritatea celor diagnosticati cu SARS-CoV-2, mult iubitul de pensionari, Liviu Dragnea, a dezvoltat un simptom nemaiintalnit pana acum. Mai exact, acesta si-a pierdut mustata din cauza virusului. Liviu Dragnea se teme acum de ce e mai rau si ii este frica ca virusul sa nu dezvolte vreo alta malformatie care sa ii curate si dantura.

Informatia nu a fost inca confirmata de cadre medicale de specialitate, dar fostul presedinte al PSD se jura ca acesta este motivul. Totodata, surse anonime din interiorul penitenciarului afirma ca Liviu si-a ras mustata la insistentele colegilor de celula pentru ca acestia s-au aratat foarte deranjati de mustata lui – atat fizic, dar mai ales tactil.

Tot din interiorul PSD, va mai aducem o stire proasta: se pare ca Ion Iliescu nu a fost infectat nici pana acum cu Covid.