Romanul cu cea mai mare pensie a murit. PIB-ul tarii a crescut cu 20%

Distribuie

Cresterea economica despre care tot vorbeste premierul Citu continua. In urma decesului romanului cu cea mai mare pensie, bugetul Romaniei a crescut cu aproximativ 20 de procente.

Conform expertilor in economie, cu banii economisiti pe urmatorul an de zile in urma neplatii pensiei defunctului s-ar putea construi o autostrada de la Constanta la Arad. Din pacate, Guvernul are alte planuri cu acesti bani, urmand sa creasca indemnizatiile deputatilor si senatorilor cu pana la 50 de procente pentru a-i ajuta pe acestia sa aiba un trai decent. Din banii ramasi se intentioneaza sa se schimbe scaunele din sala de sedinte a Parlamentului cu niste fotolii extensibile, unde parlamentarii pot dormii linistiti atunci cand se decide viitorul romanilor de rand.

„Ce ghinion pe saracul om. Spun saracul in ghilimele pentru ca era putred de bogat. Parca iti pare rau cand incasezi atatia bani lunar si mori. Daca esti parlit si ai o pensie de 5-10 milioane, nici nu iti pare rau ca te-ai dus, mai tare te bucuri. Pentru mine, personal, acest om este un exemplu, bun de urmat. Eu de asta fac contracte ilegale cu Statul pentru ca la batranete, cand o sa ma lase puterile si nu mai pot fura, sa am si eu o pensie nesimtita macar cat o suta de pensii de saraci la un loc”, a declarat Ion Bogatu, senator.