Prognoza meteo pentru vara aceasta. In Oltenia va ploua cu sabii

Distribuie

Meteorologii romani anunta temperaturi multe in aceasta vara. Va fi cald atunci cand nu va fi rece, iar in zilele senine sansele de ploaie vor fi scazute. In zonele montane, pe perioada noptii se anunta temperaturi de 14 grade, sau aproape 20 cum zic baietii.

Banat. Vesti excelente de la meteorologi. Temperaturile caniculare vor face ca fructele sa se coaca mai devreme, ceea ce inseamna ca banatenii vor putea face palinca curand.

Crisana. Nimanui nu ii pasa de Crisana asa ca trecem mai departe.

Maramures. Adieri lente de vant, ploi incete, ceata lina si tornade domoale ii asteapta pe maramureseni in aceasta vara.

Moldova. Va ploua abundendt in aceasta vara. Meteorologii recomanda moldovenilor sa renunte la umbrele atunci cand ies din casa si, eventual, sa aiba la ei un sapun sa se mai spele naibii odata.

Dobrogea. Vantul va sufla puternic in buzunarele turistilor care aleg sa isi petreaca vacanta pe litoralul romanesc.

Muntenia. Vremea deosebit de frumoasa in Muntenia in aceasta vara. Pacat ca 90% dintre locuitori vor pleca acasa in Moldova sa isi vada rudele.

Oltenia. Ca si in anii precedenti, ploile de sabii vor fi ceva obisnuit, mai ales noaptea. Interlopii prefera sa stea in casa la aer conditionat ziua, la peste 35 de grade.

Bucuresti. Vesti bune pentru locuitorii Capitalei: temperaturile vor fi deosebit de calde si va puteti spala cu apa rece. Probleme incep de abia la toamna.