Viorel Lis confundat cu un exponat la expozitia de cadavre de la Antipa

Distribuie

Expoziția de cadevre umane de la Muzeul Antipa a fost un adevărat succes pentru organizatori, dar, ca de obicei, s-au găsit și persoane nemulțumite.

Acestea au fost: Viorel Lis, Ovidiu Ioanioaia și Ion Iliescu deoarece aceștia au fost confundați de vizitatori cu exponatele din muzeu.

Dacă Ioanițoaia și Iliescu au fost confundați cu niște anonimi decedați, Viorel Lis a avut o neplăcere și mai mare, fiind confundat de vizitatori cu unchiul Fester din “Familia Addams”, iar copiii au ținut neapărat să se urce în spinarea lui pentru a se poza. Când cei trei au început să se miște, au creat panică printre vizitatorii muzeului. Ion Iliescu s-a ales și cu diploma “Cel mai reușit exponat”, în urma votului celor prezenți la muzeu.

Cei trei dinozauri au depus și o plângere împotriva organizatorilor deoarece când au vrut să plece acasă, paznicul le-a interzis, spunându-le că exponatele nu au voie sa părăsească muzeul.

„Domnule eu am fost paznic la cimitir înainte și suntînvățat cu zombie. Am o vorbă: râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Am stat de vorba cu ei, i-am ascultat, dar nu puteam să îi las să plece să sperie lumea pe stradă. Ce e aici, stână fără câini? Am așteptat să adoarmă, i-am dat cu formol și i-am băgat la loc în vitrină”, a declarat Irinel Hades.