Afla daca vei ajunge in Iad. Cele mai pacatoase 5 pozitii sexuale

Distribuie

         Pentru ca Dumnezeu este inca virgin, religia considera reproducerea a fi singurul scop al actului sexual. Astfel, Biserica accepta doar pozitia misionarului, toate celelalte pozitii urmand a te duce in Iad.

         TOP 5 pozitii sexuale care te vor duce in Iad:

Doggy Style. Din motive lesne de inteles, Biserica interzice sexul cu animale. Din motive ceva mai greu de inteles, Biserica nu este de acord ca oamenii sa se comporte precum animalele. Nu vor scapa de flacarile iadului nici cei care numesc aceasta pozitie „capra”, pentru ca este vorba tot de un animal.

Femeia deasupra. Stiu ca e placut sa stai ca boul si femeia sa faca toata treaba, dar ordinele Domnului sunt clare: barbatul trebuie sa fie seful in casa, iar femeia trebuie sa se supuna intru totul.

Sexul anal. Fie ca il practici in pozitia doggy style, cu femeia deasupra sau in orice alta pozitie, vei ajunge sa arzi in Iad. Scuza cu „am gresit gaura” nu va tine la Judecata de Apoi.

Sexul oral. In ciuda faptului ca te simti ca in Rai cand ti se face sex oral, in mod absolut ironic, vei ajunge in Iad daca il practici.

Pozitia sarpelui. Fara sa ma documentez, presupun ca nu exista aceasta pozitie. Si chiar daca ar exista, ea ar fi interzisa din cauza evenimentului nefericit petrecut pe vremea lui Adam si Eva.