Abuzurile politiei asupra Bisericii continua. Un preot arestat pentru trafic de droguri sfintite

Distribuie

După ce în urmă cu câteva zile, un preot a fost reținut abuziv pentru că a condus băut și a provocat un accident, un nou scandal cutremura creștinii din România. Un preot a fost reținut pentru trafic de etnobotanice, dar el spune că este nevinovat deoarece acestea ar fi sfințite.

Reprezentanții Bisericii susțin că Poliția îi abuzează periodic în loc să se concentreze pe lucrurile care contează cu adevarat, cum ar fi supermarketurile care vând lumănări fără licență. Aceștia se tem că abuzurile vor continua și, doamne ferește, îi vor obliga să pună case de marcat în lăcașul domnului.

Revenind la preotul cu princina, acesta mai spune că etnobotanicele erau aduse de la muntele Athos și voia să le folosească în scopuri creștinești.

“Aceste droguri sfințite sunt o nouă descoperire a Bisericii și vor ajuta enoriașii să fie mai spirituali, mai aproape de Domnul. Cum drogurile normale îți provoacă halucinații, aceste droguri sfințite induc o stare de spiritualitate profundă enoriasilor, prin care aceștia pot lua legatura cu diverși sfinți. Consumate într-o cantitate mai mare acestea te pot face să îl vezi chiar pe Dumnezeu, dar nu este recomandat pentru creștinii de rând să consume cantități mari deoarece este mai mult o practică a preoților”, a declarat preotul pentru artaprostiei.ro.

Contactat de reporterii noștri pentru a comenta cazul, Preafericitul Patriarh Daniel, a refuzat să faca orice fel de comentarii, motivând că nu are timp deoarece este ocupat cu un spiriduș care se tot plimbă prin apartamentul său.