Zodiile la volan. Vezi cum conduce fiecare zodie

Distribuie

Zodiacul nu ne influenteaza doar viata sentimentala, sanatatea si situatia financiara, cum tind multi sa creada. Acesta influenta absolut tot ceea ce facem, de la programele urmarite la televizor sau genul de muzica ascultata pana la felul in care conducem. In acest timp noi traim ca niste veritabile marionete care au un scenariu bine stabilit.

Berbec: Agresiv din fire, Berbecul o sa te claxoneze la semafor chiar si pe culoarea rosie, iar daca ai nesimtirea sa nu te dai la o parte acesta o sa intre in tine.

Taur: Ce este taurul? Un bou mai mare. Prin urmare, toti taurii se comporta in trafic ca niste boi sau ca niste vaci, depinde de sex.

Gemeni: Soferul din zodia gemeni nu isi poate lasa apucaturile de cocalar nici macar atunci cand se afla la volan. In timp ce conduce, acesta o sa manace seminte, o sa arunce gunoiul pe geam, isi va da check-in, totul pe ritmul asurzitor al manelelor.

Rac: Unul dintre cei mai slabi soferi. Singurul lucru la care se descurca excelent este mersul cu spatele, evident.

Leu: Amator de masini scumpe, acesta se vede nevoit sa se multumeasca de cele mai multe ori sa conduca o Dacie. Poti recunoaste nativii din Leu dupa poza de coperta de pe Facebook, unde se regaseste un Ferarri.

Fecioara: Cei mai huliti soferi in trafic sunt cei nascuti in zodia Fecioara. Acestia sunt injurati adesea de ceilalti participanti la trafic de fiecare data cand nu trec pe galben sau acorda prioritate pietonilor. Tematori din fire, cei din Fecioara respecta cu strictete toate regulile de circulatie.

Balanta: Soferii din Balanta produc cele mai multe accidente. Nehotarati din fire, acestia schimba des planul fara sa ezite sa opreasca in intersectie sau sa intoarca pe autostrada.

Scorpion: Isi va potoli setea de adrenalina doar atunci cand calca pedala la maxim. O va face pe o pista de Formula 1 sau pe o sosea obisnuita atunci cand il urmareste Politia.

Sagetator: Un adevarat aventurier, ajungand sa strabata sute de mii de kilometrii de-a lungul vietii. Poate acesta distanta s-ar reduce la jumatate daca nu ar adormi asa des la volan.

Capricorn: Atunci cand se afla la volan, Capricornul este un adevarat cuceritor. Nu va ezita niciodata sa se suie in masina pentru a merge pe centura pentru a-si gasi dragostea.

Varsator: Cel mai mare inamic al soferului Varsator este etilotestul. Nu este un sofer foarte grozav, de multe incurcand schimbatorul cu sticla de bere de langa scaun.

Pesti: Mult mai potriviti pentru a conduce un vapor sau un submarin, Pestii se simt la volanul masini ca pestele pe uscat. Ii vei vedea conducand doar in zilele ploioase.