5 semne ca trebuie sa te desparti de EA

Distribuie

            Relatia ta scartaie si totul din cauza ei, evident. Te sacaie cu gelozia excesiva si te suna la fiecare 5 minute atunci cand esti la amanta. Te-ai desparti de ea, dar crezi ca mai merita inca o sansa pentru ca face cartofi prajiti foarte buni. Ei bine, te poti insela. Iata 5 semne care te vor determina sa te desparti de ea:

            1.Meteo nefavorabil. Daca la meteo anunta vreme ploioasa, da-i papucii. Ea iti va spune ca asta e vreme de facut copii si, astfel, nu vei mai avea cale de intors.

            2.Se implica prea mult in relatia voastra. Cand spun „a voastra” ma refer la a ta si a amantei.

            3.Prietenii tai o plac. Daca atunci cand iesi cu prietenii acestia incep sa spuna despre prietena ta ca e buna la pat, ca nu se asteptau sa arate asa bine dezbracata sau ca se pricepe foarte bine la oral, e posibil ca aceasta sa nu iti fie foarte fidela.

            4.Este prea misterioasa. Atunci cand gasesti acasa lucruri barbatesti care nu-ti apartin si ea spune ca nu stie ale cui sunt, s-ar putea sa iti ascunda ceva, iar secretele nu fac bine intr-o relatie.

            5.Obisnuieste sa minta. Dupa fiecare bataie pe care i-o dai le spune politistilor sau medicilor ba ca a cazut, ba ca s-a lovit de usa. La fel de bine ar putea sa te minta si pe tine. Sinceritatea e totul intr-o relatie.