Tragedie! Un copil bolnav a murit pentru ca nu a primit suficiente like-uri pe Facebook

Distribuie

         Sunt nenumărate cazurile în care pe Facebook sunt distribuite poze cu persoane care suferă de diverse boli grave. Acestea sunt însoțite de mesaje de genul: „1 like = 1 dolar, 1 share = 2 dolari, 1 comm (…)”. Din păcate nu toate cazurile sunt rezolvate  din cauza ignoranței unora dintre voi.

         Este și cazul unui băiețel bolnav care nu a primit suficiente like-uri la poză, iar banii donați de Facebook au fost insuficienți pentru operația de care avea nevoie micuțul. Toți cei care au văzut respectiva poză și au ignorat-o ar trebui să se considere vinovați pentru moartea copilului deoarece un like și un singur share i-ar fi putut salva viața.

         Mark Zuckerberg, creatorul celebrei rețele de socializare, se disculpă total și spune că nu putea să ofere fără motiv 100.000 de dolari, prețul operației, oferind doar 81.522, cât valora poza conform like-urilor, distribuirilor și comentariilor primite.

         În realitate, Facebook nu donează nici măcar un cent pentru astfel de postări, ci doar face bani de pe urma utilizatorilor, iar cei care participă activ cu like, share sau comemnt și se culcă liniștiți crezând că au făcut o faptă bună se află puțin în eroare. Din cauza naivității acestora am ajuns să trăim într-o țară în care Poptamaș este vedetă…