Descoperire. Bigfoot traieste in Romania!!!

Distribuie

Deși majoritatea cercetătorilor presupuneau că legendara cratură, Bigfoot, trăiește undeva în Statele Unite ale Americii, toate ipotezele acestora au fost dărâmate de un român. Un bătrân din satul Arini, Județul Brașov l-a descoperit pe Bigfoot, iar acum îl ține ca animal de companie.

Bătranul, care de abia mai vede, spune că l-a găsit pe Zorro, așa cum l-a botezat pe Bigfoot, în grădina din spatele casei căutând prin gunoaie în urmă cu aproximativ un an. Până mai acum cateva zile, bătranul a crezut că Zorro e un fel de câine mai mare, salbatic, dar foarte urât. El a rămas șocat când a aflat de la autorități că trăiește în casă cu legendara creatură, Bigfoot.

“L-am găsit pe Zorro acum vreun an, căuta la mine în curte prin gunoaie. Am luat bastonul și i-am tras câteva lovituri peste cap până l-am lăsat lat că făcea mizerie. A doua zi, dimineață, era tot acolo și cum Azorel, fostul meu câine, tocmai murise, am hotărât să îl păstrez pe Bigfoot sau cum îi spuneți voi. E cuminte, jucăuș, este exact ca un câine și să știti că nu e pretențios deloc, mănâncă orice îi dau mămăligă, Pedigree, vecini, absolut orice. ”, ne-a declarat cu lacrimi în ochi bătrânul.