Un hacker din Braila si-a spart parola de mess

Distribuie

Cine credea că Brăila este orașul în care nu se întâmplă nimic niciodată s-a înșelat amarnic. Acolo trăiește unul dintre cei mai periculoși hackeri din lume, bibi69, după cum este cunoscut în lumea internauților. Acesta a reușit performanța de a-și sparge singur parola de la contul de messenger.

         Bibi69 este foarte încântat de reușita sa și spune că este o premieră pentru orașul Brăila, poate chiar pentru întreg județul. Acesta mai spune că operațiunea prin care și-a spart parola de messenger a fost una extrem de riscantă deoarece odată ce își schimba parola risca să o uite pe cea nouă și nu era sigur că va reuși să își spargă contul din nou dar, din fericire, totul a decurs conform planului. Hackerul spune că acesta este doar începutul și cu siguranță nu vrea să se oprească aici iar pe viitor va încerca să spargă codul parental de la televizor pus de părinții săi pentru a-i bloca accesul la canalele erotice.

         Hackerul brailean este cunoscut de prieteni ca un hacker foarte bun care nu are adversar în domeniu. „Băiatul ăsta este un geniu al informaticii, mândria județului nostru. Singur, fără ajutorul nimănui, a reușit să pirateze mai multe programe gratuite de pe internet. Am apelat și eu o dată la el când am vrut să îmi schimb pin-ul la telefon, i-a luat mai puțin de 2 ore. Genial!”, spune un prieten al cestuia.