A ajuns in arest dupa ce a violat o capra intr-o pozitie nefireasca

Distribuie

Un tânăr cioban din Botoșani a ajuns în arestul poliției după ce a violat o capră într-o poziție mai puțin obișnuită. Tânărul, plimbat pe la oraș și un împătimit al internetului, deci un tip cu orizonturile lărgite, a dorit să încerce ceva mai nou și a decis să facă dragoste cu biata capră în poziția misionarului. Imediat cum și-au dat seama de greșeala făcută, polițiștii l-au eliberat pe tânăr și și-au cerut scuze.

„Când l-am văzut întins peste capra am crezut că vrea sa o omoare, să îi facă ceva rău, de asta l-am arestat. El a încercat să îmi explice că întreținea relații sexuale cu capra, dar în poziția aia? La noi în sat nu s-a mai văzut așa ceva. Mie cum de nu mi-a trecut prin cap să încerc poziția asta cu capra mea?”, declară Ionel Alioanei, șef de post.

Deși majoritatea sătenilor văd tânărul ca pe un erou, un inovator sau chiar un Thomas Edison al comunei, se găsesc și cârcotași care condamnă fapta tânărului. Este gazul și lui nea’ Gheorghe, crescător de capre:

”La noi în sat toată lumea își violează animalele din bătătură, o facem din tată în fiu, e un fel de tradiție. Eu sunt mai conservator de fel, poate o fi și din cauza vârstei, dar capra trebuie futută în poziția „capră” și nu altfel, că deasta îi zice capră.”

Pe asta ai citit-o? – Mă excită capra vecinului O poveste emotionanta de dragoste dintre un om simplu de la tara si o capra