20 de legi ciudate care privesc femeile

Distribuie

In diferite  tari ale lumii femeile au fost si mai sunt tratate in functie de traditiile si obiceiurile locului, care pot fi destul de ciudate. La fel ca si legile stupide, care au fost adoptate in trecut cu duiumul in mai multe tari ce fac parte  in prezent din lumea civilizata.

Iata mai jos cele 20 de legicele :

1. In statul American Florida, daca o femeie nemaritata sare cu parasuta in week-end, acesta ajunge invariabil la inchisoare.

2. In Marea Britanie, legea permite oricarei femei gravide sa urineze oriunde doreste, inclusiv in cascheta unui politist, fara a fi trasa la raspundere.

3. In statul american Vermont, pentru orice femeie care vrea sa poarte o proteza dentara, este nevoie de acordul scris si semnat al sotului acesteia.

4. In Japonia  un bărbat are dreptul să-i ceară mâna prietenei fratelui său mai mic, iar fata  este obligată să accepte. In acest caz, fatele mai mic n-are dreptul nici să crâcnească.

5. In Anglia oricine lipeste gresit o marca postala care o reprezinta pe regina, poate fi acuzat de tradare de tara.

6.In orasul Alexandria din statul american Minneapolis, exista o hotarare legala care-i interzice oricarui barbat caruia-i miroase gura a peste, sa aiba vreun contact sexual cu o femeie.

7. Tot in orasul Alexandria din statul Minneapolis, daca rasuflarea unui barbat miroase a usturoi sau ceapa, acestuia-i este interzis de lege sa aiba orice fel de contact sexual cu sotia sa.

8. In Anglia anului 1837, daca un barbat saruta o femeie fara voia ei, exista o lege care-i permitea femeii sarutate fortat, sa-l muste de nas cat se poate de tare pe barbatul vinovat.

9. In statul american Colorado este ilegal sa saruti o femeie in timp ce doarme , indiferent daca iti este sotie sau prietena. Acest gest este pedepsit cu  inchisoarea.

10. Clericii musulmani  din Afganistan au adoptat o lege care le interzice femeilor sa poarte sosete de culoare alba, pe motiv ca astfel barbatii se excita sexual in preajma lor.

11. In statul american Iowa, daca un barbat saruta o femeie mai mult de 5 minute neintrerupte, fapta se considera infractiune, iar barbatul patimas risca inchisoarea.

12. In orasul Eureka din statul american Nevada, legea interzice ca un barbat cu mustata sa sarute o femeie.

13. In Bahrein este interzis de lege ca un barbat ginecolog sa examineze direct organele genitale ale unei femei. Este permisa doar o oglinda  pentru a stabili  un diagnostic pe cale vizuala.

14. In orasul St. Louis din Missouri are in vigoare o lege conform careia este interzis ca un barbat sa salveze o femeie aflata in pericol, daca aceasta este imbracata in pijama.

15. În statul african Swaziland, femeilor  li se interzice prin lege să poarte pantaloni. Bărbaţii le considera inferioare si daca le prind cu pantaloni în public au dreptul să le dezbrace  şi să le umilească.

16.  In Vermont, femeile trebuie sa obtina aprobarea scrisa a sotilor pentru a putea purta proteza dentara

17. In statul american  Arkansas barbatilor li se permite sa-si bata nevestele, dar nu mai mult decat o data pe luna.

18. In statul Michigan, SUA femeilor li se interzice sa se tunda fara asentimentul sotilor

19. In statul american  Tennessee daca opt sau mai multe femei locuiesc in aceeasi casa,  aceasta inseamna constituirea unui bordel. constituie un  bordel

20. In statul american Florida, este interzis orice act sexual cu un porc spinos.