Ma excita capra vecinului

Distribuie

Un om din satul Valea Caprei, din Judetul Buzau, sustine ca de cateva saptamani traieste o poveste de dragoste putin mai diferita. Acesta spune ca este indragostit de capra vecinului sau, pe nume Josefina. Ba chiar mai mult, sustine ca si aceasta i-ar impartasi sentimentele.

Povestea a inceput in urma cu aproximativ 3 saptamani, cand cetateanul indragostit, pe numele sau Andrei Goat, se afla la vecinul Mitica, impreuna cu care consuma o tuica. Dupa cateva pahare acesta a observat ca Josefina, capra cu pricina, il soarbe din priviri.

Ba chiar mai mult, aceasta privire ii provoca o erectie foarte puternica. Din pacate intre acestia doi nu s-a consumat inca un act sexual din pricina vecinului sau, caruia i s-a destainuit chiar el, dar acesta se opune iubirii dintre cei doi. Andrei il banuieste pe vecinul Mitica ca ar fi gelos, pentru ca alt motiv nu vede ca Mitica sa se opuna relatiei dintre el si necuvantatoare.

Cetateanul indragostit spune ca a incercat chiar sa cumpere capra de la vecinul sau, dar acesta nu vrea sa o vanda nici in ruptul capului. Cu toata opozitia vecinului, el continua sa isi dea intalnire cu capra la ore tarzii si sa se priveasca prin tambrele gardului, insa fara a se atinge. Oricum, Andrei este multumim si asa, spunand ca dupa ce Josefina il patrunde cu privirea ore intregi se excita atat de tare, incat are orgasm multiplu. Se pare ca si capra ar fi la fel de satisfacuta, dupa cum isi da seama Dl. Andrei, auzindu-i behaitul ragusit.

In final, acesta spune ca cel mai rau ii pare ca oamenii din sat nu il inteleg si a devenit tinta ironiilor acestora. El ar vrea sa se mute cu capra in Bucuresti, pentru ca acolo oamenii sunt mult mai deschisi la minte,