Panica la pacanele. Viorel Lis a lipsit o zi

Distribuie

Panica mare la o sala de jocuri din Bucuresti. Fostul edil al capitalei a lipsit o zi de la vizita lui obisnuita la pacanele.

Angajatii salii de jocuri au fost socati deoarece este prima data cand Viorel Lis nu si-a facut aparitia in ultimii 30 de ani. Prima reactie a acestora a fost ca acesta a murit, tinand cont si de felul deplorabil in care arata. O alta parere, destul de populara in randul acestora, a fost ca fostul primar ar fi ramas falit deorece acesta nu castiga niciodata sau chiar si atunci cand castiga ii furau cersetorii banii. O alta teorie a angajatilor ar fi aceea ca Viorel si-ar fi cheltuit toti banii dupa ce sotiei lui, Oana, i s-ar fi facut foame sau ca ar fi cheltuit banii pe Viagra.

Starea de panica s-a terminat a doua zi, cand Viorel Lis si-a facut aparitia spunand ca a crezut ca este mort atunci cand s-a privit in oglinda. Angajatii au rasuflat usurati deoarece teama lor de a pierde cel mai fidel client nu s-a concretizat.

„Lucrez la sala de jocuri de mai bine de 10 ani si nu a trecut o zi in care Viorel Lis sa nu isi faca aparitia la noi la pacanele. M-am gandit ca acesta si-a facut vaccinul ala blestemat si a murit ca am vazut eu pe Facebook ca vor sa ne omoare cu vaccinul. In ziua aia nici nu am fumat pentru ca ma bazam pe cei 20 de lei pe care ii fur de la nea’ Viorel din buzunar cand acesta adoarme pe scaun la pacanele. A fost o experienta tragica pentru mine”, a spus unul dintre angajati.