Un roman si-a dus telefonul la vaccinat sa ii bage 5G

Distribuie

Stupoare printre medicii unui centru de vaccinare din Piatra Neamt, unde un localnic s-a prezentat cu telefonul pentru vaccinare.

Desi majoritatea romanilor sunt reticenti cand vine vorba de vaccinul anti-Covid, nu este si cazul lui Remus, un barbat din Piatra Neamt. Acesta, de bunavoie si nesilit de nimeni s-a prezentat la centrul de vaccinare din oras, spunand ca vrea sa se vaccineze. La inceput, medicii au fost suprinsi ca cineva a hotarat sa ia aceasta decizie fara sa primeasca clasica mita de 50 de lei si un pachet de tigari. Din potriva, barbatul era dispus sa plateasca, numai sa i se puna 5G pe telefon.

Din nefericire, medicii nu i-au putut indeplini cererile barbatului, care a decis sa nu se vaccineze nici el.

„Eu ma vaccinez numai daca imi vaccineaza si telefonul. Ce sa fac doar eu cu 5G? Eu pe telefon am nevoie de 5G. Cand am vazut ca medicii nu vor, am mai lasat de la mine si le-am zis sa il vaccineze macar cu 4G, sa am si eu internet la o viteza decenta pe telefon. Mi-a zis mie cineva ca vaccinul asta se face pe pile, dar nu am crezut. Nu am alta solutie decat sa ies sa protestez in strada ca toata lumea. Prea multa coruptie in tara asta”, a declarat Remus.