Greseli grave pe care le facem pe Facebook

Distribuie

Check-in-ul. La o primă vedere nu are nimic neobisnuit, doar că, unele fete își dau check-in în locuri gen “în patul meu”. Dacă studiezi puțin această locație o să ai surpriza să vezi “în patul meu” – 33 apreciază asta, 1244 au fost aici. Nu prea vă face cinste o chestie ca asta, nu-i așa fetelor?

         O altă chestie stupidă este posibilitatea oferită de Facebook de a-ți da like la propriile postări. De ce e stupid? Păi, la dracu! Normal că îmi place ce am postat,  altfel nu mai era acolo. Dar, din păcate și eu îmi mai dau like din când în când si să fim sinceri cu toții o facem, nu ne putem abține când vedem butonul de like.

         Folosirea necorespunzătoare a butonului de like. Când cineva postează chestii gen: “mi-e rău”, “mi-a murit câinele” sau își dă check-in la spital, vezi o gramadă de proști care dau like. Sunteți cinici, fraților? Ce e în neregulă cu voi?

         Persoanele nerecunoscătoare. Cu totii suntem frustrati cand cineva dă share unei postari de-a noastre, pe care și noi am copiat-o, la rândul nostru.  Dar nu asta e problema, doar că era frumos ca acea persoană să ne dea și nouă un like, ca semn de mulțumire. Să nu cumva să încerce să ne mintă ca nu îi place, altfel de ce i-ar mai fi dat share?