Afla cine te suna cu numar ascuns in 5 pasi simpli si aproape logici

Distribuie

Te-ai săturat să te sune toți fraierii cu număr privat și să te înjure? Nimic mai simplu, te voi învata să afli cine te sună în miez de noapte și îți bagă manele, urmând doar câțiva pași simpli.

         Primul pas te va ajuta să restrângi numărul persoanelor care ar putea să te sune cu număr anonim. Deși este aproape evident, mulți nu își dau seama că atunci când telefonul afișează „fără număr”, la celalălt capăt al firului (îmi permit să folosesc expresia deși în zilele noastre nu își mai găsește loc) este un cocalar.

         Pasul doi. Fiind un cocalar cel care te sună, în mod evident, nu se bucură de o inteligență ieșită din comun. Spune-i din prima că nu te interesează cine este. Studiile arată că psihologia inversă nu dă niciodată greș cu proștii.

         Pasul trei. Dacă primii doi pași nu îți sunt de ajutor intră repede pe Facebook și postează un mesaj în care să-l înjuri pe cel care te sună cu număr ascuns. În cazul fericit va riposta și te va înjura și el. Probabil nu o va face, dar nici nu îți va da like la postare, iar astfel vei reduce și mai mult cercul persoanelor suspecte.

         Pasul patru. Încheie conversația rapid cu un „Pa Adrian”. Dacă îți spune și el pa, înseamnă că era Adrian la telefon, dacă nu înseamnă că nu era Adrian la telefon, dar totuși ai mai redus cercul suspecților.

         Pasul cinci. Deja devine plictisitor, probabil acești pași nu ți-au fost de folos, dar mai ai o variantă: întreabă cine e la telefon. Nu se știe niciodată de unde sare cangurul.