Scandal la o parohie din Buzau. Un preot a refuzat sa sfinteasca o Dacia 1310

Distribuie

Nea’ Costica, un casnic din Buzau, este suparat pana la ceruri pe un preot deorece acesta a refuzat sa ii sfinteasca proaspata achizitie – o Dacia 1310, cumparata dupa ce a strans cu truda alocatiile pe ultimele 6 luni ale celor 2 copii.

„Ca orice crestin, am hotarat sa imi sfintesc si eu masina mea cea noua, sa ma fereasca Domnul de accidete. Am mers, impreuna cu cei doi copii, la biserica sa vorbesc cu preotul. Nu era neaparat nevoie sa-i iau si pe ei, dar nu avea cine sa ma impinga pana acolo. Ajuns acolo, popa mai ca nu m-a bagat in seama, cred ca era suparat ca nu l-am primit cu Boboteaza. I-am fluturat un milion pe sub barba si imediat i-a facut sa dispara, parca era minune de la Dumnezeu. Atunci ii spun ca vreau sa-mi sfinteasca si mie Dacia, dar mai imi cere doua milioane, chipurile ca milionul de mai devreme era taxa de Boboteaza. De unde sa ii mai dau eu doua milioane? Pai daca mai aveam, nu imi luam si eu Olticit ca vecinu’ Mitica?”, a declarat buzoianul revoltat.

Contactat de redactia noastra, preotul neaga acuzatiile aduse de Nea’ Mitica si spune ca este vorba doar de o mica neintelegere. Mai exact, la recomandarea directa a PF Daniel, niciun preot nu are voie sa sfinteasca masini mai ieftine de 10.000 de euro deoarece toti cei cu masinile sfintite ajung in rai cu tot cu masini, iar o Dacie sau un Opel din 94 risca sa polueze aerul din Gradina Raiului.