Ce animal ti se potriveste in functie de zodie?

Distribuie

         Îți dorești un animal de companie și nu știi ce ți se potrivește? Ți-e teamă să-ți iei o maimuță sau un vultur pentru că nu știi dacă se potrivește cu personalitatea ta?

         Pentru a-ți ușura alegerea, noi ne-am gândit, ca de obicei, să-ți sărim în ajutor. Iată mai jos ce animal trebuie să îți alegi în funcție de zodia ta:

BERBEC – Pentru energia și spiritul tău de aventură este recomandat să îți cumperi un pinguin.

TAUR – Pentru temperamentul tău agresiv este recomandat un animal care să te tempereze. Un pelican este tot ce ai nevoie.

GEMENI – Zodia ta spune că un dragon cu două capete ar fi pet-ul perfect.

RAC – Faptul că dai înapoi de la orice nu e deloc bun. Ai nevoie de un animal care să te tragă dupa el. Recomandat ar fi un cal, dar nici un măgar nu ar e mai prejos.

LEU – În mod absolut normal ai nevoie de un animal cu o personalitate la fel de puternică ca a ta, cum ar fi o oaie.

FECIOARĂ – Evident, îți trebuie un animal care să ofere foarte multă afecțiune. Niciun alt animal nu oferă atât de multă afecțiune precum un urs.

BALANȚĂ – Nativii din această zodie au nevoie de armonie și pace. O girafa sigur ți-ar satisface aceste nevoi.

SCORPION – Ai nevoie de un animal misterios, complex și profund. Pinguinul este animalul de companie care ți se potriveste cel mai bine.

SĂGETĂTOR – Ești dependent de frumos. Un vultur pleșuv ți-ar fi perfect.

CAPRICORN – Ești o persoană activă și îți petreci mult timp în afara casei. Animalul tau de companie trebuie să fie și el la fel de activ pentru a te urma pretutindeni. Ai nevoie de un melc sau o broască țestoasă.

VĂRSĂTOR – Îți place să oferi foarte multă afecțiune. Ai nevoie de un animal de companie pe care să îl mângâi fără oprire. Aricii ți se potrivesc ca o mănușă.

PEȘTI – Te atașezi foarte repede, te desparți foarte greu. Ai nevoie de un animal de companie care să îți fie toată viața alături. Unele scoici pot trăi chiar 400 de ani.