Ce animal ti se potriveste in functie de zodie?

Distribuie

         Îți dorești un animal de companie și nu știi ce ți se potrivește? Ți-e teamă să-ți iei o maimuță sau un vultur pentru că nu știi dacă se potrivește cu personalitatea ta?

         Pentru a-ți ușura alegerea, noi ne-am gândit, ca de obicei, să-ți sărim în ajutor. Iată mai jos ce animal trebuie să îți alegi în funcție de zodia ta:

BERBEC – Pentru energia și spiritul tău de aventură este recomandat să îți cumperi un pinguin.

TAUR – Pentru temperamentul tău agresiv este recomandat un animal care să te tempereze. Un pelican este tot ce ai nevoie.

GEMENI – Zodia ta spune că un dragon cu două capete ar fi pet-ul perfect.

RAC – Faptul că dai înapoi de la orice nu e deloc bun. Ai nevoie de un animal care să te tragă dupa el. Recomandat ar fi un cal, dar nici un măgar nu ar e mai prejos.

LEU – În mod absolut normal ai nevoie de un animal cu o personalitate la fel de puternică ca a ta, cum ar fi o oaie.

FECIOARĂ – Evident, îți trebuie un animal care să ofere foarte multă afecțiune. Niciun alt animal nu oferă atât de multă afecțiune precum un urs.

BALANȚĂ – Nativii din această zodie au nevoie de armonie și pace. O girafa sigur ți-ar satisface aceste nevoi.

SCORPION – Ai nevoie de un animal misterios, complex și profund. Pinguinul este animalul de companie care ți se potriveste cel mai bine.

SĂGETĂTOR – Ești dependent de frumos. Un vultur pleșuv ți-ar fi perfect.

CAPRICORN – Ești o persoană activă și îți petreci mult timp în afara casei. Animalul tau de companie trebuie să fie și el la fel de activ pentru a te urma pretutindeni. Ai nevoie de un melc sau o broască țestoasă.

VĂRSĂTOR – Îți place să oferi foarte multă afecțiune. Ai nevoie de un animal de companie pe care să îl mângâi fără oprire. Aricii ți se potrivesc ca o mănușă.

PEȘTI – Te atașezi foarte repede, te desparți foarte greu. Ai nevoie de un animal de companie care să îți fie toată viața alături. Unele scoici pot trăi chiar 400 de ani.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.