Marian Vanghelie a facut senzatie la un Stand Up Comedy

Distribuie

În timp ce se afla la o terasă din Centrul Vechi, după ce a consumat mai multe beri, Vanghelie a mers la toaletă să se ușureze. Puțin ametit, acesta a greșit drumul la întoarcere și a nimerit pe scenă, tocmai în timpul unui show de stand up comedy. Uluit de lumea care îl privea nedumerită, acesta s-a panicat și a încercat să le țină un discurs motivațional tinerilor prezenți.

Chiar dacă „Marean” nu a spus nicio glumă, acesta a reușit să distreze teribil publicul spectator. Cei prezenți l-au apreciat foarte mult pe primarul de sector, spunând că până acum nu au mai întâlnit un astfel de umor.

„Nu știu cine este acest om, nu l-am mai văzut până acum, dar e incredibil. Are ironie, sarcasm, e inteligent, are tot ce îi trebuie. Este incredibil cum cineva poate vorbi despre educație făcând atâtea greșeli gramaticale. Ori este retardat, lucru de care ma îndoiesc, ori tipul e un geniu”, declară Cristian Popescu, un hipster care își pierde timpul prin Centrul Vechi.

Și Marian Vanghelie este uimit de succesul pe care l-a avut, spunând ca nu a primit atâtea aplauze nici când a dus ajutoare în Ferentari: „Nu știam ce să fac când am ajuns pe scenă, dar văzând atâția tineri acolo, m-am gândit să le țin un discurs despre educație, cum fac cu țiganii din sector de la mine. Mă gândeam că am uitat să trag fermoarul la bermude când am ieșit de la baie de radea lumea asa. Oricum nu contează. Ma bucur că am văzut și români fericiți, fie ei și din alt sector.”