Compunere ”Cum mi-am petrecut vacanta”, de Marian Vanghelie

Distribuie

Prima dată am vrut să copiez de pe Goagăl o cumpunere, dar am zis ca n-oi fi eu la fel de prost ca Ponta și știu să scriu câteva rânduri. Mint, nu-mi merge calculatorul că s-a stricat. Deci, dacă alți copii și-au petrecut vacanța la munte, la mare sau la bunici, eu nu, eu mi-am petrecut vacanța la mine în sector, în 5.

Pentru început, chiar dacă nu e chiar la început că am mai scris ceva mai sus, vreau să îmi cer scuze pentru iminentele greșeli că numai cine nu lucrează nu poate să i se impute că poate sa fie și mici greșeli, dar nu astea.

A fost o vacanță frumoasă, dar putea fi și mai frumoasă dacă nu rămâneam corigent la Româna și Religie. Dar asta e, bine că am trecut și pot spune cu mândrie că sunt elev în clasa a VII-a, pe persoană fizică, bineînțeles. De cele mai multe ori am stat acasă și am citit almanahe. Rareori mi-am părăsit sectorul, dar am făcut-o în scop de cercetare, vroiam să vad cum o duc bucureștenii de rând din alte sectoare. O duc puțin mai bine decât în sectorul 5, dar nu e vina mea.

Cam atât. Știu că trebuia să scriu 100 de rânduri, dar nu vreau să-mi umple doamna învățătoare foaia de pix roșu când îmi corectează compunerea, cum s-a întâmplat și anul trecut. Și vreau sa le spun ceva celor care vor să mă critice, mai ales lu’ Ionel din prima bancă, care nici măcar nu e de la noi din sector: „Mai are mult până să aibă punc­te de vedere asupra la ce spun eu.”

 

Marean Vanghelie, persoană fizică

Sectorul 5