Caz grav de schizofrenie. Un telespectator Antena 3 crede ca are propriile opinii

Distribuie

Medicii de la Spitalul Floreasca din București se confruntă cu un caz foarte grav de schizofrenie, după ce în spital a fost adus un pacient crede că este de acord cu exploatarea aurului de la Roșia Montană. Tânărul a fost adus de prietenii săi la spital direct din fața televizorului, după ce aceștia l-au găsit uitându-se pe Antena 3 și aplaudând, totul în timp ce îl injura pe Băsescu.

         După câteva analize medicii i-au pus un dignostic sever, respectiv „telespectator Anena 3”. În momentul de față, pacientul se află în sala de operație, unde medicii încearcă să îi elimine tricoul cu inscripția „Voiculescu e nevinovat”. Dacă operația va decurge bine se va recurge la o a doua operație, unde medicii vor încerca să îi extragă din grila de programe TV prosturile Antenei.

 

         Sfatul medicului:

„Pentru sănătatea dumneavoastră este recomandat să evitați televiziunile creatoare de opinii, cu precădere Antena 3. O vizionare îndelungată a acestor posturi poate duce la halucinații sau chiar schizofrenie, stadiu în care veți crede că opiinile postului postului respectiv sunt și ale dumneavostră.”

        

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.