Caz grav de schizofrenie. Un telespectator Antena 3 crede ca are propriile opinii

Distribuie

Medicii de la Spitalul Floreasca din București se confruntă cu un caz foarte grav de schizofrenie, după ce în spital a fost adus un pacient crede că este de acord cu exploatarea aurului de la Roșia Montană. Tânărul a fost adus de prietenii săi la spital direct din fața televizorului, după ce aceștia l-au găsit uitându-se pe Antena 3 și aplaudând, totul în timp ce îl injura pe Băsescu.

         După câteva analize medicii i-au pus un dignostic sever, respectiv „telespectator Anena 3”. În momentul de față, pacientul se află în sala de operație, unde medicii încearcă să îi elimine tricoul cu inscripția „Voiculescu e nevinovat”. Dacă operația va decurge bine se va recurge la o a doua operație, unde medicii vor încerca să îi extragă din grila de programe TV prosturile Antenei.

 

         Sfatul medicului:

„Pentru sănătatea dumneavoastră este recomandat să evitați televiziunile creatoare de opinii, cu precădere Antena 3. O vizionare îndelungată a acestor posturi poate duce la halucinații sau chiar schizofrenie, stadiu în care veți crede că opiinile postului postului respectiv sunt și ale dumneavostră.”