Incredibil! Un vasluian a trecut pe langa o carciuma

Distribuie

Întâmplare paranormală în Vaslui, acolo unde un cetățean a trecut pe lângă o cârciumă fără nicio intenție de a intra. Imediat după incident, bătrânii locului au organizat o întrunire pentru a analiza problema. Pare destul de greu de înțeles de ce un vasluian ar ocoli o cârciumă, astfel că s-au născut mai multe ipoteze.

Prima ipoteză e că bărbatul în cauza ar fi fost orb. Ar fi plauzibilă aceasta explicție numai în cazul în care acesta nu avea nici miros, lucru puțin probabil. O altă explicație ar fi că bărbatul nu e vasluian, dar și aceasta teorie a picat după ce i-a fost verificat buletinul.

Cea mai probabila explicație este că bărbatul era sătul de băutură, lucru care nu a mai fost auzit în Vaslui până acum de la ‘nea Mitica, în 1923, când acesta s-a oprit din băut după 38 de zile.

„Îmi cer scuze tuturor vasluienilor că i-am făcut de râs. Îmi e și rușine să mai ies pe stradă după așa pățanie. Nu-s nici orb, nici sătul de băutură, doar că eram atât de beat încât nu îmi mai puteam controla picioarele și nu am putut opri la birt, ci doar 200 de metri mai în față, unde am adormit în șant”, a declarat Aurel Pâlnie.