Zeci de romani, nemultumiti dupa ce s-au angajat ca sparring partner

Distribuie

Institutul Teritorial de Muncă a fost asaltat zilele acestea cu zeci de sesizări depuse de mai mulți români care se plâng ca sunt bătuți zilnic la locul de muncă. Spre stupoarea acestora, angajații ITM le-au răspuns că este absolut normal să fie bătuți la locul de muncă și vor acum să meargă în Instanță pentru a-și face dreptate.

         Toate persoanele în cauză au aplicat CV-uri pe site-ul e-jobs pentru postul de sparring partner atrași de salariul mare, însa fără a știi despre ce e vorba. Cu toții au crezut că e vorba de vreunul din posturile de muncă cu nume sofisticate și bine plătite ca Financial Market Analyst, Junior Analyst sau Poison Tester.

         „Am fost surprins că am fost ales pentru interviu pentru că de mulți ani aplic CV-uri pentru joburi care nu știu ce înseamnă, însă fără succes. Nu mi s-a părut nimic dubios până la interviu, când am fost întrebat dacă am asigurare de viață, dar mă gândeam că e vorba doar de birocrație, așa că am semnat un contract pe 5 ani. Am crezut că e vorba despre vreun parteneriat de afaceri ceva, nu am pus prea multe întrebări ca să nu par prost. De unde naiba să știu eu că mă duc să se antreneze boxerii pe mine? Am ajuns să stau mai mult în medical decât la muncă”, se plânge Aurel Șomeru, sparring partner.