Facebook va introduce butonul dislike. Vezi cum vor fi afectati romanii si ce parere au acestia

Distribuie

De departe cel mai încântat de introducerea acestui buton este Radu Banciu. Acesta a declarat ca va da dislike la aproape orice și chiar pozelor personale pentru că este gras și chelios. Singurele care vor scăpa de ura lui Banciu vor fi citatele în limba franceză.

Bombardierii sunt parțial mulțumiți de introducerea noului buton pentru că pot da dislike la toate postările dușmanilor, dar aceștia încă așteaptă introducerea categoriei „dușmani”, una similară cu „prieteni”, dar unde își vor putea adăuga singuri dușmanii, fără să trimită cerere de dușmănie.

Numărul proștilor care dau like la un eveniment tragic din viața unei persoane, cum ar fi internarea în spital sau moartea unui apropiat, va scădea cu 10%.

Haterii se bucură și ei pentru că vor putea ieși din anonimat. Până la introducerea noului buton aceștia se mulțumeau să nu dea like unei poze și sperau ca posesorul acesteia să își dea seama că respectivul nu apreciază poza și să se simtă prost din cauza acestui lucru. Evident, acest lucru nu se întâmpla niciodată.

„O idee nemaipomenită. Acum pot să îi arăt lu Violeta că nu îmi place când posteaza ea că mănâncă la McDonalds. Adică îmi place, da’ n-am bani să mănânc și eu acolo. Să nu mai zic de Tibi de la etajul 2 că se dă mare că merge în excursii în Antalya. Dislike direct. Dacă ai bani și vrei să te dai mare, du-te, bă, la Mamaia. Oricum ei bănuiau că nu îmi place că nu le dădeam niciodată like la postări, dar acum o să știe sigur”, a declarat George Stoica, hater profesionist.