6 Semne clare ca o femeie te place

Distribuie

Noi bărbații ne întrebăm tot timpul dacă o femeie ne place și nu vrem să facem primul pas fără să fim siguri de acest lucru. De cele mai multe ori nu știm să îi interpretam corect mesajele pe care aceasta ni le trimite.Iată 6 semne clare că o femeie te place:

 

1.Știe multe despre tine

Dacă o fată deține un dosar stufos despre viața ta, care conține lucruri pe care nici tu nu ți le mai amintești și a angajat un detectiv particular să te urmărească este posibil ca fata sa te placă câtuși de puțin.

 

2.Îi place să te atingă

Dacă se ciocnește de tine întâmplător și incepe să te strângă în brațe în timp ce te sărută în ureche, dupa care îți bagă mâna în pantaloni, sunt aproape sigur că fata te place.

 

3.Urăște fetele, mai ales amicele tale

Dacă amicele tale, cu care ieșeai zilnic încep să te evite sau suferă diverse accidente, iar ea e mai fericită pe zi ce trece, e posibil să ai o șansă.

 

4.Te privește insistent

Ești la munca și colega ta de servici se uită la tine tot timpul în timp ce rostește niște vorbe ciudate și înfige ace într-o păpușă care ți se aseamănă, ei bine, s-ar putea să ai o admiratoare.

 

5.Te consideră un pasionat al fotografiilor

Dacă primești zilnic e-mail-uri de la ea în care sunt atașate câteva poze cu ea dezbrăcată și te întreabă ce parere ai, e posibil să vrea ceva mai mult de la tine.

 

6.Va întâlniți “întâmplător”

Vă ciocniţi întâmplător în tramvai, ajungeţi amândoi odată la muncă sau la şcoală, serviţi prânzul în acelaşi loc, deveniţi vecini de scară în mod neaşteptat sau, dacă în timp ce eşti într-o toaletă publică, îţi oferă un sul de hârtie igienică pe sub uşă, doar pentru că era în trecere pe acolo, e posibil să vrea să petreacă mai mult timp cu tine.