Bute a batut un taximetrist pentru ca l-a rugat sa-si puna centura

Distribuie

Lucian Bute pare să nu fi trecut peste șocul meciului cu Pascal, când pugilistul român a pierdut și centura. Se pare că acesta a devenit foarte nervos, iar când aude cuvântul centură începe să își iasă din minți. Zilele trecute, Bute i-a aplicat o corecție fizică unui taximetrist pentru că acesta l-a rugat să-și pună centura.

„Acel taximetrist o căuta cu lumânarea. Când m-am urcat în taxi acesta și-a pus ostantativ centura de siguranță, unde ați mai văzut voi ca taximetriștii să poarte centura? Era pornit în potriva mea, dar am tăcut. Totul până când m-a rugat să îmi pun și eu centura, chipurile că trecem pe lângă un echipaj de poliție. Atunci mi-am ieșit din fire și l-am lovit. Ce centura să-mi pun? Mi-a luat-o Pascal”, a comentat Bute incidentul.

Totuși, bătaia pe care i-a aplicat-o taximetristului l-a făcut pe Bute să-și recapete încrederea în sine deorece acesta credea că nu mai poate să bată pe nimeni după meciul cu Pascal. Pe viitor, acesta promite să o ia pe urmele lui Mutu și să se antreneze pe ospătari.