Studiu. Masinile care au obiecte sfintite fac mai putine accidente

Distribuie

Conform unui studiu realizat de Patriarhia Romana, soferii care isi doteaza masinile cu obiecte sfintite ca: iconite, cruciulite sau pancarte cu mesajul „Protejat de Iisus”, sunt implicati in mai putine accidente decat cei care nu il poarta pe Dumnezeu in calatoriile lor.

            In cifre, 23% dintre soferii atei au suferit accidente, fata de cei doar 21% care poarta obiecte sfintite in masina. Mai mult, acelasi studiu releva ca toti cei care au murit in accidente rutiere si nu aveau obiecte sfintite in masina au ajuns in Iad, iar dintre cei care aveau macar o iconita in masina, 94% au ajuns in Rai, restul de 6% inviind dupa 3 zile.

            Cel care a comandat studiul, PF Daniel, este multumit de rezultatul studiului si le cere tuturor romanilor sa isi doteze masinile cu obiecte sfintite si atrage atentia tuturor crestinilor sa nu mai cumpere obiecte de contrabanda din piete, ci doar din bisericile autorizate sau on-line: „de sfintele sarbatori, Biserica Ortodoxa Romana le pregateste o supriza placuta tuturor crestinilor care au automobile. In data de 25 decembrie va fi lansat noul magazin online www.dumnezeul-rutier.ro, de unde romanii isi pot cumpara tot felul de accesorii omologate pentru decorarea si protejarea masinilor. Romanii sa nu se lase intimidati de preturile duble de pe site, obiectele fiind omologate chiar de Barosan si au autograful meu pe verso”.