De ce e telecomanda atat de importanta pentru barbati

Distribuie

         O telecomandă, două …? Telecomenzi, astă e răspunsul. Erau tipii aia doi amuzanti de pe Youtube, îi știti și voi. Nu despre ei era vorba, doar că nu puteam vorbi despre telecomandă fără să îi aduc pe ei în discuție, cumva nu era etic.

         Telecomanda este probabil cel mai important lucru din viața unui bărbat pentru ca ea îi da putere, siguranță și control (nu doar asupra televizorului). Atunci cand are telecomanda, bărbatul crede că poate controla tot universul doar apăsând niște butoane. În schimb, femeia nu este atât de pasionată de telecomandă, ea pur și simplu i-o lasă bărbatului și îi spune pe ce canal să mute. El o face, fără să își dea seama că a pierdut controlul, că doar telecomanda încă îi aparține, el e stăpânul. Și, fiind stăpân, bărbatul ia atitudine în pauza publicitară a telenovelei și schimbă 5 minute înapoi la meci.

         Toți bărbații iubesc telelecomanda, unii atât de mult încât nici în timpul somnului nu îi dau drumul din mâini. Mai sunt momentele când adormi iar cineva îți închide televizorul, tu simți și strigi imediat: „Nu dormeam, mă uitam la aia!”.

         Câteodată, apar acele momente neplăcute când pierdem telecomanda si ne transfomăm într-un car de nervi. Începem să înjurăm, să aruncăm lucruri, ne certăm cu familia, prietetenii, de parcă ai ar fi vinovați că noi am pierdut telecomanda. De cele mai multe ori o găsim relativ repede, probabil ascunsă sub pernă sau căzută lângă pat. Dar nu o găsim mereu atât de repede, iar atunci ne transformăm în adevărați detectivi și luăm în calcul tot felul de ipoteze, care de care mai ciudate. Începem să o căutăm în frigider, în mașină, în baie etc. Oricât de ciudat ar parea, uneori chiar o găsim în astfel de locuri.

         Pe cât de mult își iubeste propria telecomandă, bărbatul știe să și respecte un alt posesor de telecomandă. Când merge în casa vreunui amic nici nu îndrăznește să pună mâna pe telecomanda acestuia, ar fi imoral.