Un oltean si-a dat seama ca trebuie sa-si taie unghiile de la picioare dupa ce i s-au rupt sosetele

Distribuie

Un craiovean a reușit să deslușească misterul care îi bântuie pe olteni de ani de zile. Acesta și-a dat seama din întâmplare că dacă îți tai unghiile de la picioarele nu ți se mai rup șosetele atât de des. Până acum, toți oltenii credeau că la ei în zonă nu se fabrica șosete de calitate ca în celelalte părți ale țării.

         „Am trăit toată viața în minciună, habar nu aveam că mi se rup șosetele din cauza unghiilor de la picioare. Probabil nu aș fi aflat niciodata dacă nu mă strângeau pantofii. Nici așa nu a fost ușor, la început mi-am cumpărat încălțări cu un număr mai mare. Dar după câteva luni au început să mă strângă și acestea. iar atunci mi-a venit ideea genială să îmi tai unghiile de la picioare. Habar nu aveam că unghiile de la picioare cresc”, declară Eugen Frică.

         Descoperirea este considerată probabil cea mai importantă din istoria locală. Până să afle că trebuie să își taie unghiile de la picioare, oltenii erau nevoiți să își schimbe șosetele chiar și de două ori pe lună deorece acestea se rupeau.