Schimbare istorica. Bombardierii au ajuns sa alimenteze de 60 de lei

Distribuie

Creșterea prețului carburantului crează probleme mari în randul bombardierilor din România, aceștia ajungând să alimenteze cu un maxim istoric de 60 de lei.

Dacă până acum bombardierii se mulțumeau să bage benzină de 50 de lei și nici cei mai mari economiști nu credeau că acest lucru se va schimba vreodată, creșterile de preț au dat peste cap toate aceste calcule.

Din păcate pentru bombardieri, o alimentare de 50 de lei sau un semi-plin, așa cum zic ei, era suficientă pentru câteva zile, odată cu creșterea prețurilor, cu această sumă nu mai pot face nici măcar un drum la mall dus-întors. Acest lucru se întâmplă deoarece majoritatea indivizilor din această categorie au mașini de zeci de mii de euro cu motor foarte puternic.

„Lasă-mă, bossule, că-s dat peste cap rău de tot. Îmi e și rușine să îi cer lu’ tata 60 de lei acum, măcar 50 era sumă rotundă. Aia e acum, trebuie să fac sacrificii – în loc de parizer dela bun, îmi iau pateu la 2 lei și o pâine. Orice sacrificiu e nevoie, doar  să nu o iau pe jos ca toți săracii”, a declarat Adelin Boss.