Atentie la magicieni! Zeci de romani se plang ca le-au disparut banii

Distribuie

Caz dificil pentru politiștii români. Aceștia se confruntă cu o situație deloc obișnuită, după ce mai mulți români au depus plângeri împotriva magicienilor, plângându-se că le-au dispărut banii. Concret, victimile se plâng ca la scurt timp dupa ce au încasat leafa le-au dispărut banii ca prin magie.

Chiar dacă veridicitatea plângerilor poate fi pusă cu ușurință la îndoială, polițiștii tind să îi creadă pe cei care se plâng că au fost jefuiți de magicieni. În urma plângerilor, polițiștii au hotărât să redeschidă mai multe dosare de jaf cu autor necunoscut care fuseseră clasate. A fost întocmită și o listă de suspecți, în capul căreia se află David Copperfield. Pe listă se mai află și Vrăjitorul din Oz, dar și câțiva clovni, despre care polițiștii spun că nu par de încredere și știu și puțină magie.

„Acest caz ne va solicita inteligența la maxim, poate chiar mai mult, dar sunt sigur că până la urmă vom prinde magicienii care le fură banii românilor. Cred că acești așa-ziși magicieni lucrează în grup organizat, se vede că sunt profesioniști, niciodată nu lasă indicii în urma lor. Probabil își șterg urmele folosind magia neagră, lucru interzis de Codul Penal. Dacă stau bine să mă gândesc și eu am fost jefuit de câteva ori de ei, până acum credeam că am salariul prea mic și se cheltuie repede, nu mi-ar fi trecut prin cap că am fost lucrat de magicieni”, declară Adrian Garcea, inspector șef.