Sondaj – 90% dintre romani vor sa se uneasca cu moldovencele

Distribuie

Un sondaj de opinie realizat de curând relevă faptul că românii nu își doresc ca țara noastră să se uneasca cu Republica Moldova. Totuși, 90 la sută dintre aceștia sunt dispuși să facă un compromis și să se unească doar cu moldovencele, la adresa cărora au numai cuvinte de laudă.  În schimb, ceilalți 10% dintre români declară că deja s-au unit cu moldovencele și de abia au mai scăpat de ele.

Chiar dacă nu vor să se unească cu Republica Moldova, românii declară că nu i-ar deranja să le bea gratis băutura moldovenilor sau să cumpere țigari ieftine de la aceștia.

Există, totuși, și români care ar dori să se unească cu Moldova. Este vorba, bineînțeles, de vasluieni. Din păcate pentru aceștia, moldovenii de peste Prut refuză din start orice fel de colaborare cu aceștia, pe motiv că vasluienii ar fi prea bețivi.

„Va dați seama ce ar însemna unirea cu Moldova? Câtă băutură pot cumpăra eu cu ajutorul social de 6 milioane de la Bălți? Triplu! Ce triplu, aproape dublu! Eu și așa sunt pe jumătate basarabean, de 20 de ani fumez doar țigări de contrabandă aduse din Republica Moldova”, a declarat Aurel Ubriacu.