A furat o masina cu tot cu soacra proprietarului. Nimeni nu a depus plangere

Distribuie

Un spărgător de mașini din Cluj s-a confruntat cu o situație inedită. Săptămâna trecută, acesta a crezut că a dat lovitura vieții, când în parcarea unui mall din Cluj a găsit o limuzină marca Mercedes descuiată și cu cheile în contact. Acesta nu a mai stat pe gânduri și s-a suit în mașină demarând în trombă spre casa.

Când acesta a ajuns acasă, mare i-a fost mirarea când pe bancheta din spate a mașinii a găsit o bătrânică, soacra proprietarului. Tânărul tâlhar s-a gândit să păstreze băbuța, cu gândul că va obține și un preț de răscumpărare consistent pe aceasta. Timp de câteva zile, acesta a stat cu ochii pe televizor așteptând să vadă poza bătrânicii la știri și eventual pe rudele acesteia, cărora urma să le ceară bani pentru răscumpărarea acesteia. Dar totul a fost în zadar deoarece nimeni nu a anunțat dispariția bătrânei sau măcar a mașinii. Spărgătorul de mașini este acum disperat, deoarece bătrânica îi face zile fripte și nu mai vrea nici în ruptul capului să plece din casa lui.

Ajuns la capătul puterilor și enervat la maxim de băbuță, autorul furtului a mers la poliție să își facă autodenunț. Din păcate pentru acesta nici măcar poliția nu l-a băgat în seamă deoarece nimeni nu a înregistrat nicio plângere. Acesta s-a resemnat că va trebui să traiască cu soacra răpită și este convins că ginerele acesteia i-a întins o cursă lăsând o mașină atât de scumpă cu cheile în contact.

„Dracul m-a pus să fur eu mașina. Nu era de ajuns că am o soacră acasă care îmi mănâncă zilele, acum am două, una mai rea ca alta. Am vrut să mă duc la pușcărie că nu mai suport, să locuiesc cu hoaștele astea două, dar nu m-au primit. Cică domnu’ polițist că pedeapsa mai grea ca asta pe care o am nu există. Ce să zic, îmi merit soarta”, a declarat Mihai Stoica.