Biserica next level: preotii vor fi dotati cu POS

Distribuie

Cum lumea se află într-o continuă evoluție, nici Biserica nu poate rămne mai prejos. Prin urmare, Preabogatul, îmi cer scuze, Preafericitul Patriarh Daniel a anunțat o serie de îmbunătățiri care vor ajuta Biserica să treacă la „Next Level”, după cum umrează:

  • Dotarea preoților care se deplasează în teritoriu cu P.O.S-uri. Acest lucru este binevenit deoarece preoții se lovesc de situații penibile atât pentru ei, cât și pentru enoriași, deoarece de multe ori creștinii nu au bani cash să plătească serviciile preotului.
  • Tot patriarhul spune că se gândește și la plata prin PayPall, dar acest lucru este doar în faza de proiect momentan. Spovedeania prin telefon. Pentru a evita cozile prea lungi din biserici sau pentru cei care nu au timp să ajungă la biserică pentru a se spovedi, BOR pune la dispozia creștinilor un număr de telefon la care aceștia se pot spovedi unui preot cu atestat. Apelul va costa doar 1.99 euro pe minut. Este un preț de bun simț, deoarece cei care nu au comis păcate multe vor scăpa ieftin, vorbind doar 2 sau 3 minute, iar cei foarte păcătoși vor vorbi mai mult, adică vor plăti mai mult pentru pacatele lor.
  • Exorcizarea on-line, care se va face prin intermediul unui apel video prin Skype. Exoricizarea se va face printr-o combinație secretă de taste (mai complicată ca fatalitatea la Mortal Kombat) pe care preotul o va dezvălui posedatului după ce acesta va achita suma de 100 de euro în contul BOR.

„Știu că am zis că POS-ul e lucrarea diavolului, Doamne iartă-mă, dar e păcat mai mare să lăsăm săracul credincios să nu plătească că nu are bani cash. Până la urmă știți cum se zice că banul e ochiul diavolului, de aceea prin plata la POS, Pay Pal sau transfer ne lepădăm de satana. Doamne ajută la toată lumea care și-a plătit cotizația la biserică”, a declarat PF Daniel.