Sofer de BMW a facut paianjeni la volan ca nu a mai semnalizat de 2 ani

Distribuie

Un șofer de BMW din România a constatat cu stopoare că are pânze de păianjen sub volanul mașinii, în dreptul semnalizării.

Deoarece nu știa cum să remedieze problema, acesta a dus mașina la un mecanic priceput din Strehaia. Din păcate, mecanicul avea și el aceeași problemă pentru că conduce același tip de mașină. Norocul lor a fost că în service se afla un sărac cu Dacie care le-a explicat că sub volanul mașinii se află o manetă pe care se apasă atunci când schimbi direcția. Deși nu au părut deloc încântați, aceștia și-au luat angajamentul să semnalizeze măcar o dată pe săptâmână ca să nu ma facă pânză de păianjen.

„Bossule, sunt șofer de 3 ani și din experiență îți zic un lucru: prioritate acordă doar fraierii. Legat de semnalizare, eu nu îi văd rostul, adică de ce să vadă toți săracii în ce direcție merg? Singurul care știe unde mă duc e GPS-ul că el mă duce acolo. Eu nu zic nici la femeie unde mă duc, darămite la străini. BMW e mașină de bărbat independent”, a declarat Mentosan Hamilton.