Vestea care va bucura milioane de romani. Cratima a fost scoasa din vocabular

Distribuie

Ca să mai uite de scumpirile la utilități, Guvernul le face o bucurie neașteptată românilor hotărând să scoată cratima din dicționar. Legea a fost supusă la vot, majoritatea deputaților și senatorilor votând pentru, mai puțin doi dintre aceștia care s-au abținut deoarece nu știu să citească.

Cei mai mulți dintre români sunt extaziați de decizia Guvernului și spun că vor vota PNL în continuare. În opinia acestora, cratima nu își avea niciun rost în scriere, ba dimpotrivă, mai rău încurcă și sunt siguri că ea era folosită doar de hipsterii care au votat USR.

„Da până la urmă ce e cratima asta și ce scop are? Ține de foame sau ce? Nu neapărat că sunt un adept al conspirațiilor, dar cratima e adusă de francmasoni ca să creeze haos în România. Mai știți voi vreo țară să folosească cratima? A? Hai ziceți! Mai bine că au scos-o să redevenim un popor liber ca pe vremea lui Burebista că nici atunci nu se folosea cratima. De aia se numeau dacii liberi”, a declarat Fabian Ciolacu.

Există însă și contestatari, care nu văd cu ochi buni eliminarea cratimei. Ce-i drept, în randul acestora sunt mai mulți excentrici care obișnuiau să facă abuz de cratimă, pe care o utilizau când și cum voiau ei. Aceștia declară ca nu vor înceta să folosească cratima alandala, indiferent de consecințe.