Refugiati afgani, dezarmati de o grupare romaneasca

Distribuie

Autointitulat „Țiganii patrioti”, un grup de cetățeni de etnie nedeclarată a dezarmat câteva sute de refugiați afgani, reușind să îi deposedeze pe aceștia de mii de arme artizanale cu care ar fi putut distruge întreaga Românie.

Conștienți de pericolul la care este expusă țara noastră odata cu veniriea refugiaților, „Țiganii patrioți” nu au putut sta cu mâinile în sân și au plecat să își salveze patria mamă. În mai puțin de o oră de percheziții, aceștia au reușit să deposedeze imigranții de mii de arme pericoloase, majoritatea artizanale. Captura a constat în: telefoane mobile cu bombă, ceasuri cu bombă, tablete și laptopuri cu bombă și chiar haine de firmă cu bombă, dar de departe cea mai periculoasă armă găsită a fost portofelul cu bombă, pe care majoritatea refugiaților îl posedau.

Pe lângă toate acestea, au mai fost capturate și câteva grenade, mitraliere și arme albe, pe care țiganii le consideră nu la fel de periculoase sau valoroase precum cele menționate mai anterior. De altfel, acestea au fost distruse prin topire și vândute la un centru de colectare pentru fier vechi din Giurgiu pentru doar câteva mii de lei. Suma este considerată una ridicolă de „Țiganii patrioți” comparativ cu faptele de vitejie pe care aceștia le fac pentru România, dar totul se compensează cu ajutorul social pe care aceștia îl primesc de la stat, conform unui lider al grupării.

„Să moară copiii mei că am salvat iar România. Ăia la graniță ce păzește? Cum îi lași tu să intre cu portofele sau laptope cu bombă? Dacă nu le furam, pardon, îi dezarmam pe refugiați făcea ăștia Hiroshima și Nagasaki în Romania. Avem și noi o rugăminte la statul român: să ne mai crește și nouă ajutorl social că tare greu ne descurcăm”, a declarat Raoul Ferdinand, leder al grupării.