Adio femei independente si bogate – Only Fans inchide conturile cu continut sexual

Distribuie

Lovitură aproape fatală pentru femeile independente și bogate din România. Platforma Only Fans va bloca, începând cu 1 octombrie, toate conturile cu conținut sexual explicit. Din acest motiv, experții în economie prevăd că România se va confrunta cu o criză de supe instant și pateuri fără precedent în istoria modernă.

Totuși salvarea femeilor bogate și independente, încă, poate veni tot din mediul online, acolo unde piața habarniștilor ce dau ponturi sigure la bursă și la pariuri este în continuă dezvoltare. O altă opțiune pentru câteva dintre acestea ar fi angajarea la McDonald’s sau KFC. Din păcate, aceste două companii au o cerință care nu poate fi satisfăcută de majoritatea creatoarelor de conținut pentru adulți: diploma de Bacalaureat.

„Vai, sunt distrusă. Toata munca mea se duce pe apa duminicii. Să știți că am muncit din greu să ajung la o mie de abonați. Dacă era ușor, făceau toate proastele cu facultate și master. Acum trebuie să trăiesc cu toți săracii care nu au mâncat în viața lor caviar. Nu vrea să îmi iau un job de sărac și o să îmi caut un sugar daddy. Știți cumva dacă Viorel Lis mai e cu Oana?, a declarat Lia Khalifa.