Persoanele care poarta haine fake vor pierde ajutorul social

Distribuie

Îți place să te îmbraci cu branduri de lux, dar nu îți poti permite? Ești sărac, dar nu vrei să știe lumea? Gândește-te de două ori înainte să cumperi haine contrafăcute deoarece ai toate șansele să treci de la sărac la falit.

Conform Guvernului României, toate persoanele care poarta haine, încălțăminte sau orice fel de accesorii contrafacute vor pierde ajutorul social sau indemnizația de handicapat, după caz. Nu vor scăpa nici cei care poarta Gugi, Palanciaga, Pior sau orice alt brand menit să inducă în eroare.

În loc de bani, purtătorii de fake-uri vor primi de la autorități bancnote Monopoly care seamănă cu banii originali, dar nu au nicio valoare, la fel ca hainele lor.

„Nu știu, frățioare. Eu mă îmbrac numa’ original de pe Marketplace de la băieți. Le iau de acolo ca e puțin mai ieftine ca în magazine și nici nu prea am eu timp să umblu pe la Milano sau New York că-s ocupat să fac combinații. Doișpe sute – paișpe sute, nu te învăț eu pe tine bossule cum se face că te văd baiat deștept. Dacă-mi ia ajutorul social, adio combinații și șmecherie”, se plânge în timp ce se laudă, Yonescu Mihai.