Injuratul dupa ce te lovesti reduce durerea cu pana la 50%

Distribuie

Conform celebrilor cercetători caracaleni, înjuratul după ce te lovești poate reduce indicele de durere cu până la 50 de procente. Din păcate, înjuraturile nu se cumulează iar dacă înjurăm de două ori după ce ne lovim, durerea nu va dispărea. Acest lucru a fost verificat de aceiași cercetători după studii aprofundate.

Din păcate, nu putem înjura la întâmplare cum ar crede toată lumea, ci în funcție de lovitură, trebuie să alegem o anumită categorie de inurături. Spre exemplu, dacă ne dăm cu ciocanul peste mâini trebuie să înjurăm de sfinți pentru a reduce durerea cât mai mult sau, dacă dăm cu piciorul în mobilă, trebuie să înjurăm de familie. În cazul în care folosim înjurături din alte categorii care nu se potrivesc circumstanțelor, durerea poate fi redusaăcu doar 10-20 de procente.

„Ați părea suprins, dar am făcut această descoperire din întâmplare: m-a rugat nevastă-mea să îi bat un cui în perete să pună un tablou cu Cina cea de taină. Cum nu eram atent că aprofundam Teoria inteligențelor multiple, mi-am dat peste degete cu ciocanul. Reacția firească romanească a fost să înjur și, evident, că am înjurat de sfinți că era tablou religios și m-a mai lăsat durerea”, a declarat George Balsfemitu.