PF Daniel a intrat in depresie. Facebook introduce rugaciunea online

Distribuie

Probleme mari pentru boss-ul Bisericii Ortodoxe Romane, Multpreafericitul Daniel, dupa ce Facebook a anuntat ca urmeaza sa introduca o noua rubrica in aplicatia sa: rugaciunea online. Conform economistilor Bisericii, acest lucru ar putea duce la o intarziere de cel putin 2 ani la finalizarea vilei preacuviosului si, probabil, acesta va fi nevoit sa contruiasca o piscina mai mica.

Noul proiect al lui Mark Zuckerberg este blamat de mai marii clerici romani pe motiv ca enoriasii nu vor putea beneficia de lumanari si calendare la suprapret pe platforma online.

„Acest Mark Zukini sau cum ii zice se crede Dumnezeul pe pamant! Vrea sa imi ia locul sau ce? Nu cred in aceasta mascarada si cred ca singurul lui scop este sa devina mai bogat ca mine. Sunt sigur ca Dumnezeu nu doarme si nu va lasa acest lucru sa se intample. Din vina lui voi fi nevoit din nou sa dublez preturile la luminari si anafura. Imi este mila de toti credinciosii cand vad ca se uita la vila mea nefinisata cu lacrimi in ochi. Asa rusine nu am trait pana acum”, a declarat PF Daniel.