Implementarea 5G intarzie in Romania din cauza ca s-au furat antenele

Distribuie

Din nefericire sau din fericire, depinde din ce perspectiva privesti lucrurile, implementarea 5G in Romania va mai intarzia cel putin 2 ani din cauza ca mai bine de 90% dintre antene au fost furate si duse la fiare vechi.

Desi autorii nu au fost prinsi pana acum, se pare ca furturile sunt revendicate de o grupare terorista numita „Tiganii patrioti”. Gruparea mai sustine ca furtul antenelor este pentru binele patriei, mai exact ca cetatenii sa fie protejati de radiatiile produse de semnalul 5G.

Ca o simpla coincidenta, antenele 5G au inceput sa ispara dupa cineva a postat pe Facebook ca acestea ar contine cupru si aluminiu. Exista zvonuri cum ca antenele au fost duse la centre de valorificare a fierului vechi, dar momentan nu sunt dovezi care sa ateste acest lucru.

„Bossulica, sa moara familia mea daca nu am salvat Romania. Astia vrea sa ne distruga cu radiatiile de la 5G si am zis sa facem si noi un bine, fara sa avem vreun interes ascuns. E adevarat ca am dus antenele la fiare vechi, da nu pentru bani, ci pentru ca e periculoase si nu vrem sa ne infestam cu radiatii sa avem boala copiilor toata viata”, a declarat Sentiment Brusli, sef al clanului Tiganii Patrioti.