Un judecator a eliberat un proxenet pentru ca era dezlegare la peste

Distribuie

Caz absolut socant in Botosani, unde un judecator a hotarat sa elibereze din arest un proxenet periculos pentru ca era dezlegare la peste.  Exista si anumite voci care sustin ca judecatorul nu este tocmai un bun crestin, care respecta traditiile bisercisti si acesta ar fi fost momit de „pestele” cu pricina cu cateva doamne cu moravuri usoare.

„De mic copil am fost o persoana credincioasa si am invatat sa respect obiceiurile religioase precum respecta infractorii legile tarii. Terminati cu speculatiile ca as fi fost momit cu prostituate pentru ca eu sunt un om care respecta intr-un totul casatoria. De asta sunt deja la aa 4-a casatorie”, a declarat judecatorul Gabriel Strambu’.

Pe de alta parte sunt si persoane care au dat un alt inteles dezlegarii la peste. Vorbim aici despre cazul unui proxenet credincios din Vrancea, care a decis sa isi concedieze toate „angajatele” pentru ca a crezut ca este vorba despre dezlegarea de la pese.

Dom’le eu fac ce zice popa. Aleaxandru Popa, un client de-ai mei cu relatii la Politie, mi-a zis ca sunt filat si in scurt timp urmeaza sa fiu trimis in judecata. Cum sunt si religios, am decis sa le dau la fetele mele dezlegare de la peste ca asa cere sarbatoarea, a declarat Sebastian Cod.