Educatia sexuala va fi predata in scoli de catre elevi

Distribuie

Dupa lungi tergiversari, Ministerul Educatiei a gasit, in sfarsit, o solutie ca Educatia Sexuala sa fie predata in scolile din Romania.

Pentru ca majoritatea profesorilor din sistemul educational romanesc provin dintr-un mediu comunist si cunostintele lor in materie de educatie sexuala sunt aproape nule, s-a decis ca orele de Educatie Sexuala sa fie tinute de persoane cu experienta: elevii de Liceu.

Practic, orice elev mai mare de 14 ani care a avut acces la internet poate tine orele de Educatie Sexuala. Interesant este ca tintele acestor cursuri nu sunt neaparat elevii din clasele gimnaziale, dar mai ales profesorii de peste 50 de ani.

„Dom’ne e o idee geniala. Asa am invatat si eu ca existe si alte pozitii in afara de misionar, care nici nu stiam ca se numeste asa. Nu mai am eu anii sau flexibilitatea de alta data, dar macar in teorie sa le stiu. M-au invatat sa accesez si site-urile alea cu filme deocheate, unde urmeaza sa intalnesc o mama singura, aflata la mai putin de 2 km distanta, cu pofta nebuna de sex”, a declarat Ion Manoiu, profesor de limba romana.