Persoanele care nu se vaccineaza nu vor mai putea vedea meciuri nici la televizor

Distribuie

Vesti bune pentru iubitorii de sport. Conform Guvernului Romaniei, acestia se vor putea intoarce pe stadioane, dar cu o singura conditie: sa fie vaccinati.

Din pacate, vestile nu sunt bune pentru toata lumea deoarece cei care nu vor sa se vaccineze nu vor putea sa mai vada meciurile nici macar la televizor. Conform Ligii Profesioniste de Fotbal, mirochip-urile care sunt introduse in corp prin vaccin vor fi folosite pentru a receptiona posturile de sport romanesti.

Totusi, capacitatea de ocupare a stadioanelor nu poate fi mai mare de 25% deoarece daca chip-urile sunt prea multe intr-un singur loc sau prea aglomerate, semnalul pe care acestea il transmit catre SRI risca sa fie bruiat.

„Dupa cum multi stiu, vaccinul vine cu un chip. Nu este un mit si nu are rost sa ne mai ascundem. Pe langa functia de GPS, despre care stie toata lumea, chip-ul din vaccin este si un fel de decodor. Vrei sa vezi meciuri de pe stadion sau din fata televizorui, trebuie sa te vaccinezi – cu Moderna pentru televiziune digitala si cu Pfeizer pentru wireless. Nu recomand Sputnik deoarece este doar pentru televiune in format analog iar calitatea semnalului lasa de dorit”, a declarat sub anonimat un reprezenant LPF.