Dinamo: Lasati-ne sa ne pregatim de Super League

Distribuie

Dupa bine-cunoscutul „Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League” sau recentul „Lasati-ne sa ne pregatim de B”, dinamovistii si-au schimbat sloganul in „Lasati-ne sa ne pregatim de Super League”.

Chiar daca echipa din Stefan cel Mare trece prin momente foarte dificile, suporterii dinamovisti au si motive sa zambeasca. Conform unor surse sigure, Dinamo a fost invitata sa ia loc la masa bogatilor in Super League alaturi de Real Madrid.

Dupa ce marile cluburi europene si-au anuntat retragerea din Super Liga, de frica UEFA si FIFA, Florentino Perez, patronul superligii, a fost nevoit sa ragandeasca planul si sa invite alte echipe. A incercat sa aduca echipe din Belarus, Azerbaijan, Albania si liga secunda din Moldova, insa a fost refuzat rand pe rand si asa s-a ajuns la Dinamo.

Dinamovistii nu se tem de UEFA care cere tuturor federatiilor sa retrogradeze din prima liga echipele care participa in Super Liga deoarece, pana in 2025, la debutul competitiei, Dinamo se va afla maxim in Liga a 3-a. O alta repercursiune este ca FIFA nu va lasa jucatorii din Super Liga sa mai joace pentru reprezentativele nationale, dar la Dinamo nu se mai pune aceasta problema de ani buni.