Rangers a primit o oferta de 6 milioane pentru Ianis, dar a refuzat-o pentru ca e prea mult

Distribuie

Decizie absolut socanta a celor de la Glasgow Rangers. Campioana Scotiei  a refuzat o oferta fabuloasa pentru Ianis Hagi, in valoare de 6 milioane de euro venita din Italia. Motivul? Scotienii au considerat ca pretul este mult prea mare pentru valoarea jucatorului roman.

Este binecunoscut fair-play-ul britanic si este de apreciat ca cei de Rangers nu au vrut sa profite de naivitatea celor de la Lazio, care erau dispusi sa plateasca nici mai mult, nici mai putin de 6 milioane de euro pentru Ianis Hagi, valoare de 10 ori mai mare decat cea reala.

Oficialii scotieni au declarat ca este suficient ca s-au pacalit ei o data cand au achitat 4 milioane si jumatate pentru transferul lui Hagi si ca nu vor ca si alta echipa sa faca o asemenea greseala uriasa.

Pe de alta parte, tatal fotbalistului, Gica Hagi, spune ca Rangers a declinat oferta pentru ca era cam de 100 de ori mai mica decat valoarea reala a lui Ianis:

„Sa nu ne ascudem dupa unghii. Cum zic. Valoarea lui Ianis este de 500 de milioane cel mult si cel putin un miliard. Ianis e intr-o perioada buna, vede jocul si ma bucur pentru el ca a murit, aaa…. a muncit. La anu’ vine un an nou si alt an. Daca nici atunci nu se tranfera pe 500 de milioane, il iau eu la Viitoru iar pe doua milioane. Sa va spun de ce el merita un miliard: Ianis Hagi e Ianis Hagi. Fiecare om suntem diferiti. El se va identifica cu el insusi. Ianis, daca talent, a demostrat la toata lumea.”